ua en ru

У Києві кількість захворювань коронавірусом перевищила 100

У Києві кількість захворювань коронавірусом перевищила 100 Ілюстративне фото (РБК-Україна)

В столиці стрімко зростає кількість інфікованих

У Києві офіційно підтверджено 102 випадки захворювання коронавірусом COVID-19. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає РБК-Україна.

Станом на ранок 30 березня київський міський лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я підтвердив 20 нових випадків захворювання.

"В столиці стрімко збільшується кількість киян, які мають підтвердження захворюваннями коронавіруса. Станом на сьогоднішній ранок таких людей вже 102. Ми отримали від київського міського центру МОЗ України ще 20 лабораторно підтверджених випадків захворювання коронавірусу. Захворіли 11 жінок у віці від 20 до 61 року і 9 чоловіків від 25 до 70 років", - заявив Кличко.

Нагадаємо, сьогодні вранці Міністерство охорони здоров'я України повідомило про 480 офіційно підтверджених випадки коронавірусу. За добу було виявлено 62 нових захворювань COVID-19. Також була зафіксована ще одна смерть від вірусу. Всього в Україні від початку епідемії померло 11 осіб. Ще 6 одужали.

Також РБК-Україна писало, що станом на 29 березня у Київській області зафіксовано 45 випадків зараження коронавірусом, з яких 27 людей лікуються удома.