ua en ru

У Києві побили луганського сепаратиста

У Києві побили луганського сепаратиста Фото: у Києві побили луганського сепаратиста

Арсен Клінчаєв опинився в лікарні у важкому стані

У Києві 7 жовтня побили луганського сепаратиста Арсена Клінчаєва, який організував погроми і заворушення в Луганську навесні 2014 року, а також піднімав російський прапор над будівлею Луганської обласної ради. Про це повідомляється на сайті колишнього депутата Верховної Ради України Володимира Олійника.

"За свою антиурядову позицію постраждав луганський політик, який нині мешкає в Києві, Арсен Клінчаєв. Його чекали, як і у випадку з убитими Бузиною і Калашниковим - біля власного будинку. Увечері, коли Клінчаєв повертався додому, його жорстоко побили біля під'їзду троє невідомих", - йдеться в повідомленні.

Як уточнюється, після побиття Арсен Клінчаєв опинився в лікарні в дуже важкому стані.

У Києві побили луганського сепаратиста

Фото: Арсен Клінчаєв

"До цього луганчанину неодноразово погрожували по телефону, про що знають в правоохоронних органах. Правда, підозри правоохоронці висунули зовсім не переслідувачам, а самому Клінчаєва. Як і годиться у випадку з "луганськими" або "донецькими", його підозрюють у "сепаратизмі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура та прикордонники затримали підозрюваного у держзраді депутата Севастополя.