ua en ru

У Києві боєць добровольчого батальйону підірвався на гранаті, - МВС

У Києві боєць добровольчого батальйону підірвався на гранаті, - МВС Фото: граната

МВС розслідує смерть бійця в Києві як умисне вбивство

У Києві біля озера в лісосмузі в Голосіївському районі знайшли тіло бійця добровольчого батальйону, який підірвався на гранаті. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"Повідомлення до чергової частини київської міліції про виявлення чоловіка з тілесними ушкодженнями неподалік від озера в лісосмузі надійшло близько 15:00 7 вересня", - йдеться в повідомленні.

Слідчо-оперативна група міліції обстежила місце події, правоохоронці опитали можливих свідків, з місця події вилучено залишки боєприпасів, які відправили для проведення експертизи в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр України.

"Працівники столичної міліції встановили особу загиблого: боєць одного з добровольчих батальйонів, 1968 року народження. За попередньою версією слідства, чоловік підірвався на гранаті", - повідомили в міліції.

За фактом смерті бійця добровольчого батальйону у Києві відкрито кримінальне провадження за ст 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Деталі та обставини трагічного випадку з'ясовуються. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 4 вересня у Фастові Київської області міліція затримала пасажира поїзда Миколаїв - Київ, який погрожував підірвати в поїзді гранату.