ua en ru

У Києві автомобіль Савченко збив жінку

У Києві автомобіль Савченко збив жінку Фото: Надія Савченко

У Деснянському районі Києва автомобіль Савченко збив жінку

У Деснянському районі Києва автомобіль, в якому перебувала народний депутат України Надія Савченко, збив жінку. Про це повідомляє спільнота "Троєщина ВК" в "ВКонтакте".

"На вулиці Теодора Драйзера у Деснянському районі столиці автомобіль, в якому перебувала народний депутат Надія Савченко, сьогодні близько 09:00 ранку збив жінку", - йдеться в повідомленні.

Канал "112 Україна" повідомляє, що за кермом була сестра нардепа Віра Савченко. Згідно з повідомленням, інцидент стався біля будинку Савченко, на парковці. Здаючи назад, Віра Савченко злегка штовхнула дівчину, яка, будучи літній, не встояла на ногах і впала. Надія Савченко надала жінці медичну допомогу.

Крім того, повідомляється, що в патрульній поліції Києва підтвердили, що даний факт зареєстрований. Літня жінка госпіталізована, попередній діагноз - забій коліна.

У Києві автомобіль Савченко збив жінку

altaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Фото: автомобіль Савченко збив жінку

Нагадаємо, в січні цього року повідомлялося, що народний депутат України Мустафа Найєм потрапив у дорожньо-транспортну пригоду в Києві. Як повідомляється, ДТП за участю Найєма відбулося у будівлі телеканалу "112 Україна", яке знаходиться на вул. Дегтярівській, 21г. Депутат виїжджав з парковки і вдарився в стоїть на протилежному боці вулиці машину.

Також вчора повідомлялося, що в Боярці під Києвом внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів постраждала дворічна дівчинка. За даним фактом поліція відкрила кримінальну справу.