ua en ru

Київ вдень і вночі: 5 сезон 9 серія дивитися онлайн

Київ вдень і вночі: 5 сезон 9 серія дивитися онлайн Кадр із серіалу Київ вдень і вночі

Київ вдень і вночі: 5 сезон 9 серія можна дивитись онлайн на Styler. Дев'ята серія серіалу про життя у столиці вийшла 11.09.2018

11 вересня в ефірі Нового каналу показали 9 серію 5 сезону серіаліті Київ вдень і вночі.

Після поцілунку з Семом Ясю цілує і Женя. Після спільної ночі Назар залишає гроші Аліні. Альбіна і Володимирович розслідують викрадення танка. Меланія змушує Женю жити разом. Сем не відповідає на дзвінки Ясі. Макс і Настя погоджуються допомогти Паші з ремонтом. Поліна підозрює Назара в зраді, але Аліна допомагає йому викрутитися.

Настя і Макс перефарбовують кімнату Паші. У Насті недопуск в університеті. У Макса нова робота моделі. Назар намагається вимолити прощення у Поліни. Вони зустрічають хореографа, який ставив весільний танець. Він показує Назару фото Поліни з Пашею. У Сема проблеми і він збирається виїхати з міста.

Дивіться 8 серію 5 сезону серіаліті Київ вдень і вночі на Styler.

П'ятий сезон показує абсолютно нових героей і нові сюжети. У четвертому сезоні дійшли до логічного завершення історії практично всіх попередніх учасників. У нових серіях з'явився відомий глядачам Максим "Фізрук" Сосновський, який брав участь у шоу "Топ-модель по-українськи" .

до Речі, якщо в минулому сезоні на українську перейшов закадровий голос серіаліті Костя Войтенко, то в новому "рідною мовою" заговорять всі герої серіаліті.

В об'єктиві п'ятого сезону – історії трьох подруг, мета яких – підкорити Київ. Любов, дружба, зрадництва й розчарування – серіаліті покаже реальне життя і реальні проблеми молоді. Слідкуйте за новинами, щоб не пропустити онлайн-трансляцію шоу.

До речі, стали відомі деталі нового сезону шоу Київ вдень і вночі.

Раніше ми розповідали, що сталося у фіналі серіалу Київ вдень і вночі, і чим закінчилася ця заплутана історія. Також ми публікували першу серію.

Подивитися попередні серії Київ вдень і вночі можна на Styler.