ua en ru

Київ вдень і вночі: 5 сезон 8 серія дивитися онлайн

Київ вдень і вночі: 5 сезон 8 серія дивитися онлайн Кадр із серіалу Київ вдень і вночі

Київ вдень і вночі: 5 сезон 8 серія можна дивитись онлайн на Styler. Восьма серія серіалу про життя у столиці вийшла 07.08.2018

7 вересня в ефірі Нового каналу показали 8 серію 5 сезону серіаліті Київ вдень і вночі.

На що ви готові заради грошей? Паша і Макс Сосновський, приміром, на багато що. У гонитві за гонораром герої Київ вдень і вночі погодилися взяти участь в незвичайному перфомансі. А все заради 15 тисяч гонорару на людину.

Дивіться 7 серію 5 сезону серіаліті Київ вдень і вночі на Styler.

"Інсталяція називається "Оголена краса", – розповів про свою роботу художник, у якого Фізрук працював натурником. – Тільки уявіть: посеред кімнати стоять двоє оголених хлопців. З одягу на них тільки пов'язки навколо стегон. Навпаки – натовп людей і гора яєць. І кожен, що хоче, може кинути в них яйце. Це символізує незахищеність художника перед осудом суспільства. А потім ці хлопці будуть їсти сире м'ясо. А глядачі – робити ставки, хто швидше доїсть свій шматок!"

Київ вдень і вночі: 5 сезон 8 серія дивитися онлайн

Кадр із серіалу Київ вдень і вночі

Цими хлопцями художник запропонував бути Паші і Максу. Спочатку хлопці прийшли в жах від пропозиції. Але гроші перемогли. Правда, ненадовго.

"Коли в нас кидали яйцями – це було терпимо, – каже Макс Сосновський. – На Топ-моделі по-українськи я таке вже переживав. Нас з Лізою обкидывали яйцями і помідорами всі інші учасники, поки ми позували фотографу. Це був наш "Останній шанс" в проекті Нового каналу. Найгірша модель вилітала з проекту. Тоді пішла Ліза... Я до чого: яйцеобстрел я витримав без проблем. Але ось сире м'ясо виявилося мені не по зубах!"

Київ вдень і вночі: 5 сезон 8 серія дивитися онлайн

Кадр із серіалу Київ вдень і вночі

"Так це просто жесть! – заявив Паша. – Звісно, 15 штук – це досить спокусливо, але всьому є межа".

Спочатку Паша, а потім і Фізрук плюнули на гонорар і пішли зі сцени. Без грошей, зате в яйцях.

До речі, стали відомі деталі нового сезону шоу Київ вдень і вночі.

Раніше ми розповідали, що сталося у фіналі серіалу Київ вдень і вночі, і чим закінчилася ця заплутана історія. Також ми публікували першу серію.

Подивитися попередні серії Київ вдень і вночі можна на Styler.