ua en ru

Київ вдень і вночі: 5 сезон 7 серія дивитися онлайн

Київ вдень і вночі: 5 сезон 7 серія дивитися онлайн Кадр із серіалу Київ вдень і вночі. Фото: Прес-служба Нового каналу

Київ вдень і вночі: 5 сезон 7 серія можна дивитись онлайн на Styler. Сьома серія серіалу про життя у столиці вийшла 06.08.2018

6 вересня в ефірі Нового каналу показали 7 серію 5 сезону серіаліті Київ вдень і вночі.

Нещодавно Альбіна і Олександр Володимирович відзначили два роки з дня знайомства. Саме час заводити дітей, – вирішив Володькович". Саме час не заводити дітей – вирішила Альбіна. Так в самої міцної парі серіаліті Київ вдень і вночі намітився розкол.

"Я розумію Сашу і, звичайно ж, теж хочу завести дітей, – каже Альбіна. – Просто не зараз, а трохи пізніше. Коли він, а, головне, я будемо готові. Все-таки чоловіки ніколи не зрозуміють, як це – ходити дев'ять місяців з величезним животом, мучитися від набряклості, товстіти, а потім ще й народжувати. Це ж дуже боляче! І я поки що до таких змін у своєму житті не готова".

Довгі суперечки і навіть зважування "за" і "проти" не допомогли – кожен з молодят залишився при своєму. І тоді в голову Альбіни прийшов хитрий план. Вона вирішила показати Саші, як це – бути вагітним!

"Я вмовила Сашу тиждень побути вагітним! – розповідає Беня. – Все геніальне – просто. Я замовила в інтернеті накладний живіт, який одягається на людину спереду, як рюкзак. За тиждень Саша зрозуміє, як це складно – виношувати дитину. І, сподіваюся, вирішить відкласти це питання".

Так Саша пізнав невелику частину тягот материнства. Виявилося, що жити з величезним животом – непросто.

"Не буду брехати: це не просто непросто, це нестерпно важко! – розповів Володимирович Новому каналу. – А я ходжу з животом всього пару днів. Але вже розумію, чому Альбіна так переживає із-за цієї вагітності. Хоча моє бажання стати батьком від цього менше не стає".

Дивіться 7 серію 5 сезону серіаліті Київ вдень і вночі на Styler.

Якщо в минулому сезоні Київ вдень і вночі на українську перейшов закадровий голос серіаліті Костя Войтенко, то в новому "рідною мовою" заговорять всі герої серіаліті.

В об'єктиві п'ятого сезону – історії трьох подруг, мета яких – підкорити Київ. Любов, дружба, зрадництва й розчарування – серіаліті покаже реальне життя і реальні проблеми молоді. Слідкуйте за новинами, щоб не пропустити онлайн-трансляцію шоу.

До речі, стали відомі деталі нового сезону шоу Київ вдень і вночі.

Раніше ми розповідали, що сталося у фіналі серіалу Київ вдень і вночі, і чим закінчилася ця заплутана історія. Також ми публікували першу серію.

Подивитися попередні серії Київ вдень і вночі можна на Styler.