ua en ru

Київ вдень і вночі: 5 сезон 5 серія дивитися онлайн

Київ вдень і вночі: 5 сезон 5 серія дивитися онлайн Кадр із серіалу "Київ вдень і вночі"

Київ вдень і вночі: 5 сезон 5 серія можна дивитись онлайн на Styler. П'ята серія серіалу про життя у столиці вийшла 04.08.2018

4 вересня в ефірі Нового каналу показали 5 серію 5 сезону серіаліті Київ вдень і вночі.

У новій серії Аліні набридло жити в одній кімнаті з Настею. Поліна злиться на Назара за те, що той повернувся пізно. Його врятував Сем, сказавши, що Назар планує сюрприз для дівчини. У Паші нова пасія – заміжня тренерша в спортзалі. Альбіна досі злиться на Володимировича. Оголену фотографію Ясі виклали в загальний чат потоку. Настя допомагає Максу знайти нове заняття по душі. Між тим Сем робить вигляд, що йому погано, щоб не йти на побачення-роботу з Аліною і допомогти Ярославі.

Максу не вдається пройти танцювальний кастинг. Альбіна і Володимирович сперечаються про майбутніх дітей. Настя і Аліна йдуть на побачення. У кого воно пройде краще, той і буде спати на ліжку одна цілий тиждень. Сем намагається втішити Ясю. Побачення Аліни йде наперекосяк і ледь не закінчується погано. Назар влаштовує сюрприз для Поліни.

Дивіться 5 серію 5 сезону серіаліті Київ вдень і вночі на Styler.

Якщо в минулому сезоні Київ вдень і вночі на українську перейшов закадровий голос серіаліті Костя Войтенко, то в новому "рідною мовою" заговорять всі герої серіаліті.

В об'єктиві п'ятого сезону – історії трьох подруг, мета яких – підкорити Київ. Любов, дружба, зрадництва й розчарування – серіаліті покаже реальне життя і реальні проблеми молоді. Слідкуйте за новинами, щоб не пропустити онлайн-трансляцію шоу.

До речі, стали відомі деталі нового сезону шоу Київ вдень і вночі.

Раніше ми розповідали, що сталося у фіналі серіалу Київ вдень і вночі, і чим закінчилася ця заплутана історія. Також ми публікували першу серію.

Подивитися попередні серії Київ вдень і вночі можна на Styler.