ua en ru

КМДА: До кінця дня 11 листопада кияни додатково отримають більше 1 млн медичних масок.

До кінця дня 11 листопада кияни та співробітники підприємств життєзабезпечення міста додатково отримають більше 1 млн медичних масок. Про це повідомила перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Ірена Кільчицька, повідомляє прес-служба КМДА. "Головне управління охорони здоров'я та медичного забезпечення КМДА отримало від Державного підприємства "Укрвакцина" 1 млн 72 тис. 900 медичних масок для подальшого розподілу серед населення Києва та працівників підприємств життєзабезпечення міста", - повідомила вона.
Так, згідно плану розподілу медичних масок, співробітники служб, які знаходяться в постійному контакті з великою кількістю людей, вже почали отримувати 249 тис. 742 медичних масок з розрахунку по дві маски на одну особу. Ще 778 тис. 858 медичних масок отримують кияни, що відносяться до соціально незахищених верств населення.
«Через поліклінічну мережу ми розпочали забезпечення медичними масками 22 тис. 150 вагітних жінок, які отримують 44 тис. 300 масок. Протягом найближчого часу ми плануємо додатково пошити та розповсюдити серед мешканців Києва більше 2 млн медичних масок», - повідомила І.Кільчицька.