ua en ru

КМДА виділила 38,3 млн грн на разову матеріальну допомогу соціально незахищеним верствам населення на 8 березня

Київська міська державна адміністрація (КМДА) виділила 38,3 млн грн на разову матеріальну допомогу соціально незахищеним верствам населення на 8 березня. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Одноразова адресна соціальна матеріальна допомога буде надана у рамках проекту "Турбота. Назустріч киянам" з нагоди відзначення Дня захисника Вітчизни та Міжнародного жіночого дня 8 березня.

Так по 500 грн отримають сім'ї загиблих воїнів-афганців. По 300 грн буде видано сім'ям загиблих військовослужбовців, та малозабезпеченим сім'ям. Також по 300 грн буде надано на дітей-сиріт, дітей під опікою та осіб які не мають права на пенсію. Крім того буде виплачено по 200 грн інвалідам першої групи із пенсією не більше 1,5 тис. грн, інвалідам з дитинства та одержувачам тимчасової допомоги на дітей, батьки яких ухиляються від сплати аліментів. Ще по 100 грн буде видано іншим пільговим категоріям населення.

Читайте також: Попов: "Київрада в вересні прийме програму "Київ без сиріт" вартістю 48 млн грн

Також до Міжнародного дня інвалідів буде виплачено одноразову адресну соціальну матеріальну допомогу особам, які не змогли її отримати у 2012 р.

Читайте також: Київрада надасть пільги на податок по платі за землю деяким громадським організаціям