ua en ru

КМДА закликає киян активніше долучатися до обговорення Стратегії розвитку Києва

КМДА закликає киян активніше долучатися до обговорення Стратегії розвитку Києва Фото: КМДА

Станом на сьогодні є 129 коментарів і пропозицій до проекту Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року. Про це під час прес-брифінгу повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

Так, керівник апарату КМДА закликав киян активніше залучатися до обговорення нової редакції Стратегії розвитку міста Києва, проект якої оприлюднено на офіційному веб-порталі Київської міської державної адміністрації.

"Я закликаю усіх, і особливо тих, хто звик критикувати місто у мережі Facebook, долучатися до обговорення проекту та вносити свої пропозиції", – зауважив Володимир Бондаренко.

У КМДА зазначили, що долучитися до обговорення Стратегії можна до 30 листопада 2016 року, надіславши пропозиції, зауваження та доповнення до цього стратегічно важливого документу. До обговорення запрошуються також науковці, фахівці, представники професійних і громадських об’єднань.

"Сьогодні є унікальний шанс об’єднатися навколо пріоритетів розвитку міста на найближчі десять років. Це наше місто, нам тут жити", – підкреслив керівник апарату КМДА.