ua en ru

Канада висловила співчуття у зв'язку з терактом в Керчі

Канада висловила співчуття у зв'язку з терактом в Керчі Фото: Христя Фріланд (flickr.com/worldeconomicforum)

Канада назвала теракт в Керчі "боягузливим актом насильства"

Канада висловлює глибокі співчуття у зв'язку з терактом в Керчі 17 жовтня. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву міністра закордонних справ Канади Христі Фріланд.

Зокрема, Фріланд висловила глибокі співчуття сім'ям і друзям двом десяткам загиблих у результаті стрілянини та вибуху в Керченському політехнічному коледжі. Також вона сподівається на швидке одужання постраждалих.

"Канада рішуче засуджує цей боягузливий акт насильства проти молоді. Канада залишається непохитною у підтримці жителів Криму, які переживають страждання з 2014 року, і ми солідарні з ними. Ми підтверджуємо наше беззастережне засудження незаконної анексії та вторгнення Росії до Крим", - додала Фріланд.

Нагадаємо, за останньою інформацією, в результаті теракту в Керчі загинули 20 осіб.

Теракт в Керченському політехнічному коледжі стався 17 жовтня 2018 року. Так звана "влада" оголосила про підрив невстановленої бомби та стрілянину в навчальному закладі. Тіло підозрюваного - студента Владислава Рослякова - виявили в бібліотеці коледжу. Незадовго до подій 17 жовтня він легально придбав вогнепальну зброю.