ua en ru

У Каліфорнії на вечірці сталася стрілянина, поранено 9 підлітків

У Каліфорнії на вечірці сталася стрілянина, поранено 9 підлітків Фото: американська поліція

Загалом на вечірці були присутні близько 30 осіб, більшість із яких були неповнолітніми

У результаті стрілянини на вечірці в місті Вальєхо в Каліфорнії (Сполучені Штати Америки) постраждало дев'ять підлітків. Про це з посиланням на дані поліції повідомляє The Los Angeles Times.

Зазначено, що повідомлення про стрілянину надійшло в поліцію після півночі. За словами лейтенанта Кевіна Бартлетта, на вечірці були присутні близько 30 осіб, більшість із яких були неповнолітніми.

"Присутні перебували перед будинком в очікуванні таксі для того, щоб відправитися додому, коли двоє невідомих у масках підібралися до натовпу і відкрили вогонь. Потім нападники втекли з місця злочину на автомобілі", - йдеться в повідомленні.

За даними видання, п'ятеро постраждалих були госпіталізовані, трьох доставили в травмпункт, одна людина постраждала при наїзді автомобіля.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок стрілянини біля нічного клубу в Огайо (США) поранення отримали 9 людей. Зокрема перестрілка сталася в місті Коламбус у ніч на 16 квітня. Як повідомляється, конфлікт між відвідувачами клубу почався ще всередині будівлі, після цього невідомі відкрили вогонь.