ua en ru

Калашникова могли вбити за фінансування Антимайдана, - нардеп

Калашникова могли вбити за фінансування Антимайдана, - нардеп Олег Калашников

Екс-нардепа з Партії регіонів Олега Калашникова могли вбити через причетність до фінансування Антимайдана. Про це заявив народний депутат з фракції "Народний фронт", екс-радник голови МВС Антон Геращенко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

"Кілька годин тому, колишній народний депутат Олег Калашников був застрелений на порозі своєї квартири, розташованої на житловому масиві Виноградар. УВС Києва порушено кримінальну справу за статтею 115 КК - умисне вбивство", - написала Геращенко.

За його словами, слідство буде розглядати такі основні версії:

1. Політична діяльність Калашникова, в тому числі пов'язана з участю в організації, фінансування та модерації так званого титушечного Антимайдана в Маріїнському парку.

2. Його бізнес-інтереси і в тому числі питання позик та боргів.

3. Особистісні відносини.

4. Вбивство з метою пограбування.

5. Інші версії вбивства.

"Без сумніву покійний дуже багато знав про те хто і як фінансував Антимайдан, який коштував Януковичу і його камарилье кілька мільйонів гривень в день. Ці таємниці він понесе із собою в могилу. Але не один Калашников знав про це. Як говоритися - рукописи не горять", - написала Геращенко.

Несколько часов назад, бывший народный депутат Олег Калашников был застрелен на пороге своей квартиры, расположенной на ...

Posted by Антон Геращенко on 15 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, екс-регіонал Калашников убитий у Києві сьогодні.