ua en ru

Як заробити на форекс без вкладень?

Багато трейдерів задаються питанням - «Як заробити на форекс без вкладень?»

Сьогодні багато трейдерів задаються питанням - «Як заробити на форекс без вкладень?»
Трейдинг на фінансових ринках є одним з найбільш високоприбуткових бізнесів, де можна заробити на форекс набагато більше грошей, ніж, наприклад, від вкладень в банківські депозити. Існує також і зворотна сторона медалі у вигляді підвищених ризиків. Для того, щоб вести мову про стабільні заробітки, від трейдера потрібна певна підготовка. Тим не менше, навіть при достатньому рівні знань і досвіду, багато трейдерів відчувають психологічний тиск при переході від демо-торгівлі на реальний ринок, в основному з-за присутнього страху фінансових втрат.
Компанія xDirect, що входить до складу групи компаній «XTB», надає своїм клієнтам власну торгову платформу - xStation. Дана торгова платформа є багатофункціональним, комфортним і простим у використанні інструментом трейдера в процесі торгівлі. Вагомою перевагою даної торгової платформи є її доступність і відсутність необхідності встановлювати додаткове програмне забезпечення, а формат веб-терміналу робить xStation доступним в будь-якій точці земної кулі. Широкий спектр налаштувань і торговельних можливостей не залишить байдужими як початківців, так і самих витончених трейдерів. Також, позитивним фактором є вбудовані в платформу xStation модулі торгівлі бінарними опціонами та соціального трейдингу.
У своєму бажанні познайомити онлайн-трейдерів з торговою платформою xStation , компанія xDirect підготувала для своїх клієнтів ексклюзивну пропозицію, завдяки якому можна почати діяльність( дізнаєтесь як заробити на форекс) на реальному рахунку без початкових вкладень. Для цього лише необхідно заповнити анкету на спеціальній сторінці та отримати в розпорядження демо-рахунок на 500 доларів. Дана акція стоартовала 25 липня і набирає обертів. Зараз взяли участь вже понад 800 учасників. До 12.07.14 року на цьому демо-рахунку потрібно закрити якомога більшу кількість лотів, при цьому компанія не ставить жодних додаткових умов щодо прибутковості, досить утримати стан Балансу на рівні початкових 500 доларів. Торговельних обмежень також немає - можна використовувати радники, можна закривати угоду в будь-який час (хоч через півсекунди) після відкриття. Під час проведення акції можна торгувати інструментами валютного і товарного ринків, а також індексами. Після закінчення акції xDirect підведе підсумки, і всім учасникам, які виконають умови, не будуть зараховані реальні гроші на торгівельні рахунки в залежності від стану Балансу і величини торгового обороту.
Взяти участь та ознайомиться з умовами forex акції можна ТУТ