ua en ru

Кабмін завтра на засіданні розгляне питання про стан підготовки АПК до проведення весняно-польових робіт у 2010 р.

Кабмін України завтра, 11 лютого, на засіданні розгляне питання про стан підготовки агропромислового комплексу до проведення весняно-польових робіт у 2010 р. Про це йдеться у порядку денному засідання. Доповідатиме з цього питання міністр аграрної політики України Юрій Мельник.

Також Кабмін розгляне питання про правовий статус осіб, примусово виселених (депортованих) з території Польщі у 1944-1951 рр.; про внесення змін до Кодексу про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності у сфері пожежної безпеки.
Також Кабмін розгляне питання про внесення змін до постанови про розмір плати за видачу ліцензії на проведення конкретного виду страхування; про фінансування видатків на закупівлю техніки за державним оборонним замовленням у національних виробників; про перелік об'єктів державної власності, стосовно яких можуть здійснюватися неправомірні дії з метою заволодіння державною власністю, та невідкладні заходи щодо збереження і захисту зазначених об'єктів; про план організації виконання указу Президента України від 3 лютого 2010 р. № 92 "Про затвердження річної національної програми на 2010 р. з підготовки України до набуття членства в НАТО".