ua en ru

Кабмін затвердив план заходів з розбудови аеропорту "Львів" в рамках підготовки до Євро-2012.

Кабінет міністрів України затвердив План заходів з розбудови міжнародного аеропорту "Львів" в рамках підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 р. з футболу. Відповідне розпорядження від 8 грудня 2009 р. №1500-р "Про внесення змін у додаток до розпорядження Кабінету міністрів України" від 24 червня 2009 р. №864" опубліковане на офіційному сайті уряду.

Згідно з документом, Львівській облдержадміністрації, Мінтрансзв'язку, Мінрегіонбуду за участю державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" доручено подати інформацію про стан розроблення проектної документації на реконструкцію існуючого пасажирського термінала та проведення відповідної експертизи (до 15 грудня 2009 р.), а також на будівництво тимчасового пасажирського термінала та проведення відповідної експертизи (до 14 січня 2010 р.).

Львівській облдержадміністрації, Мінтрансзв'язку, Мінекономіки, Мінрегіонбуду доручено розробити і подати Кабінету міністрів України проект і титул будови реконструкції існуючого пасажирського термінала (до 1 лютого 2010 р.), а також тимчасового пасажирського термінала (до 15 лютого 2010 р.). Львівській облдержадміністрації, Мінтрансзв'язку, Мінекономіки доручено до 15 березня 2010 р. розробити і затвердити тендерну документацію відповідно до Положення про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти, для визначення генерального підрядника для виконання робіт з реконструкції існуючого пасажирського термінала.