ua en ru

Кабмін України ухвалив рішення про переоформлення всіх дозволів і ліцензій, необхідних для діяльності Іршанського ГЗК і Вільногорського ГМК.

Кабмін України ухвалив рішення про переоформлення всіх дозволів і ліцензій, необхідних для діяльності Іршанського ГЗК і Вільногорського ГМК. Таке рішення ухвалене сьогодні на засіданні уряду, повідомив міністр промполітики Володимир Новицький, передає кореспондент РБК-Україна. "Це дозвіл на землекористування, транспортна ліцензія і всі інші необхідні документи, без яких підприємство не може працювати. Зараз ми ведемо роботу з відновлення державного контролю над діяльністю цих підприємств", - сказав міністр.

Нагадаємо, уряд за пропозицією Мінпромполітики прийняв постанови № 154 від 25 лютого 2009 року "Про утворення Державної холдингової компанії "Титан України", № 624 від 24 червня 2009 року "Про внесення змін до п.4 постанови КМУ від 11.11.1999 № 2070" та постанова № 923 від 3 вересня 2009 року "Питання цілісних майнових комплексів Іршанського гірничо-збагачувального та Вільногірського гірничо-металургійного комбінатів".