ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне питання про скасування постанови щодо передачі вкладів і активів банку "Надра" до "Родовід Банку".

Кабмін України на сьогоднішньому засіданні розгляне питання про скасування постанови щодо передачі вкладів і активів банку "Надра" до "Родовід Банку". Про це йдеться у порядку денному засіданні уряду.

Також уряд розгляне законопроекти про внесення змін до закону України "Про виконання рішень та застосування практики Європейського суду з прав людини"; про приєднання до Конвенції про торгівлю зерном; про внесення змін до закону України "Про Кабінет міністрів України" (щодо вдосконалення порядку організації роботи уряду).
Кабмін розгляне проекти розпоряджень уряду щодо внесення зміни до пункту 1 розпорядження Кабінету міністрів України від 1 липня 2009 р. № 741 (щодо продовження строку відновлення і ремонту деяких видів спеціальної техніки військового та космічного призначення за межами митної території України); про внесення зміни до розпорядження Кабінету міністрів України від 2 березня 2010 р. № 348 (щодо уповноваження В.Семиноженка підписати меморандум про взаєморозуміння між Кабінетом міністрів та Європейською організацією ядерних досліджень стосовно науково-технічного співробітництва).
Крім того, уряд розгляне питання про скасування рішення уряду від 23 вересня 2009 р. щодо прийняття постанови Кабінету міністрів України "Про затвердження положення про акредитацію вищих навчальних закладів, напрямів підготовки і спеціальностей у навчальних закладах". Доповідатиме з цього питання міністр освіти та науки Дмитро Табачник.
Крім того, уряд розгляне кадрові питання.