ua en ru

Кабмін сьогодні розгляне доцільність запровадження захисних заходів щодо імпорту в Україну коксівного вугілля.

Кабмін України сьогодні, 2 грудня, на своєму засіданні розгляне доцільність запровадження захисних заходів щодо імпорту в Україну коксівного вугілля. Про це йдеться у порядку денному, опублікованому на офіційному сайті уряду.

Також урядовці заслухають про стан виконання протокольних рішень нарад від 6 листопада (м. Маріуполь) про роботу гірничо-металургійного комплексу і виконання меморандуму між урядом та підприємствами гірничо-металургійного комплексу та від 14 листопада (м. Сєверодонецьк) про формування стратегії розвитку хімічної та нафтохімічної промисловості.
Крім цього, уряд заслухає проекти постанов про закупівлю масок медичних марлевих до державного резерву; про оплату товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти для паливно-енергетичного комплексу; про внесення змін до порядку продовження строків розрахунків за зовнішньоекономічними операціями; про порядок перерахування коштів бюджету для придбання паперу та витратних матеріалів на виготовлення списків виборців для голосування на виборах Президента України 17 січня 2010 р.
Також урядовці розглянуть питання про проведення переговорів щодо укладення генеральної угоди між Кабміном України, всеукраїнськими об'єднаннями організацій роботодавців і підприємців та всеукраїнськими профспілками і профоб'єднаннями, галузевих і регіональних колективних угод на новий строк.
Також очікується, що на засіданні уряду буде розглянуте питання про підписання угоди між Кабміном України та урядом Бразилії про часткову відмову від віз.
Зокрема, буде розглянутий проект постанов про додаткову емісію акцій ВАТ "Укргідроенерго" та про внесення змін до переліку наркотичних засобів, психотропних речовин.