ua en ru

Кабмін розгляне завтра зміни до законодавчих актів щодо приватизації та земельних відносин.

Кабінет міністрів розгляне завтра зміни до деяких законодавчих актів України з питань приватизації та земельних відносин. Про це йдеться у порядку денному завтрашнього засідання уряду.

Кабмін планує завтра розглянути зміни до законів "Про господарські товариства" та "Про цінні папери та фондовий ринок" щодо розкриття інформації на фондовому ринку.

На порядку денному засідання стоїть питання про внесення змін до Загальнодержавної програми розвитку водного господарства.

Уряд планує завтра внести зміни до Правил надання населенню послуг із газопостачання.

На порядку денному засідання стоїть затвердження Порядку проведення перерахунків розміру плати за надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення в разі ненадання їх або надання не в повному обсязі, зниження якості. А також затвердження плану заходів щодо реалізації Концепції розвитку державно-приватного партнерства у житлово-комунальному господарстві

В.о. міністра внутрішніх справ доповідатиме щодо встановлення квоти імміграції на 2010 рік.

Планується затвердити Порядку спрямування Міністерством палива та енергетики коштів фінансового резерву на придбання державних цінних паперів.

Крім того, Кабмін розгляне завтра стан фінансування та виплати заробітної плати медичним та педагогічним працівникам, бібліотекарям відповідно до ухвалених урядом рішень щодо встановлення надбавок зазначеним категоріям працівників.