ua en ru

Кабмін розгляне законопроект про внесення змін до закону про основні засади держнагляду у сфері господарської діяльності.

Кабмін сьогодні на засіданні розгляне проекти законів про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження електронної державної реєстрації суб'єктів господарювання; про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання питань, пов'язаних із створенням єдиної системи державної реєстрації юридичних осіб; про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо відповідальності за порушення порядку видачі документів дозвільного характеру; про внесення змін до Закону України "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності". Про це йдеться у порядку денному засідання уряду.

Крім того уряд розгляне проекти постанов про оплату праці Президента України у 2010 р., про доповнення переліку категорій працівників, яким може бути надано службові жилі приміщення; про скасування постанови Кабінету міністрів України від 2 березня 2010 р. № 252 (щодо здійснення контролю за міжнародними перевезеннями пасажирів і вантажів автомобільним транспортом); про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 15 червня 2000 р. № 979 і від 17 червня 2009 р. № 685 (щодо питань Державної інноваційної фінансово-кредитної установи).

Уряд також розгляне проекти розпоряджень про введення додатково посади заступника міністра внутрішніх справ України; про введення додатково посади першого заступника Міністра оборони України; про введення додатково посади заступника міністра регіонального розвитку та будівництва України; про внесення змін у додаток 2 до розпорядження Кабінету міністрів України від 2 грудня 2002 р. № 685 (щодо закріплення міністерств та інших центральних органів виконавчої влади за адміністративно-територіальними одиницями).

Кабмін розгляне також питання фінансування у 2010 р. робіт з підготовки об'єктів інфраструктури, необхідних для проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 р. з футболу (на виконання рішення Кабінету міністрів України від 22 березня 2010 р.).