ua en ru

Кабмін переніс заводу "410-й ЦА" термін повернення у стабфонд 10 млн грн на IV квартал 2010 р.

Кабмін України переніс заводу "410-й цивільної авіації" на IV квартал 2010 р. термін повернення до стабілізаційного фонду 10 млн грн. Про це йдеться у розпорядженні Кабміну України № 270-р від 17 лютого 2010 р.
Нагадаємо, 17 лютого міністр промислової політики України Володимир Новицький повідомив РБК-Україна, що ці гроші брали для того, щоб виконати роботи з підготовки до контракту з Індією. "А індійські літаки не прилетіли в жовтні, як передбачалося. Чекаємо в кінці лютого - на початку березня. Гроші, які передбачалося повертати, вони мали бути зароблені. Тому на рік продовжили терміни повернення - до I кварталу 2011 р.", - сказав В.Новицький.
Нагадаємо, 15 червня 2009 р. Україна і Індія домовилися про модернізацію, переобладнання і капітальний ремонт на українських підприємствах літаків Ан-32 індійських ВПС. Був заключений контракт на суму близько 400 млн. дол. Термін виконання контракту складає 5 років 4 місяці. Очікується, що за цей час в Україні буде виконано капітальний ремонт 40 літаків, а також до Індії будуть поставлені комплекти на проведення вказаних робіт ще на 65 літаках. Ця робота покладена на дев'ять українських авіазаводів, зокрема на "410-й завод цивільної авіації. Головним розпорядником серед українських заводів був визначений АНТК ім. Антонова.