ua en ru

Кабмін на своєму засідання 2 березня розгляне питання про внесення змін до порядку відчуження об'єктів державної власності.

Кабмін України на своєму засідання 2 березня розгляне питання про внесення змін до порядку відчуження об'єктів державної власності. Про це йдеться у порядку денному засідання Кабміну України. Доповідатиме з даного питання в.о. голови Фонду держмайна України Дмитро Парфененко.

Кабмін також розгляне законопроект про внесення змін до Кримінально-процесуального кодексу України щодо підвищення ефективності дізнання.
Міністри заслухають інфіормацію про затвердження порядку здійснення моніторингу соціально-економічних показників розвитку регіонів, районів та міст обласного, республіканського в АР Крим значення для визнання територій депресивними; про схвалення концепції Державної цільової соціальної програми профілактики травматизму невиробничого характеру на період до 2015 р.; про схвалення техніко-економічного обгрунтування будівництва мостового переходу через р. Дніпро з підходами до автомобільної дороги Київ-Знам'янка (Н-01) та Гора-Рогозів великої кільцевої автомобільної дороги навколо м. Києва; про затвердження проекту будівництва каналізаційного колектора глибокого закладення в м. Сімферополі (друга нитка каналізаційного тунелю-колектора).
Засідання уряду пройде 2 березня о 18:00.