ua en ru

Кабмін завтра розгляне питання реформування сфери енергетики в Україні та продажу акцій "Волиньобленерго"

Кабінет міністрів на своєму засіданні завтра, 10 жовтня, заслухає міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія Бойка щодо стану виконання завдань і заходів національного плану дій на 2012 р. щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 рр. "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" за напрямом "Реформа енергетики". Крім того, Кабмін розгляне урядову постанову щодо внесення змін до деяких актів Кабінету міністрів України (щодо продажу державного пакету акцій ПАТ "Волиньобленерго"). Про це йдеться у порядку денному засідання.

На засіданні уряд розгляне проекти законів: "Про внесення змін до деяких законів України з питань національної безпеки і оборони", щодо спрощення процедури держреєстрації припинення підприємницької діяльності фізичних осіб - підприємців, які не мають найманих працівників, а також щодо внесення змін до закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування".

Міністри розглянуть проекти урядових постанов:, про затвердження угоди між урядами України та Білорусії про умови поставок в Україну шин пневматичних гумових нових для легкових автомобілів, а також проекти розпоряджень: про підписання плану заходів програми діяльності ЮНІСЕФ в Україні на 2012-2016 рр., про внесення змін до плану заходів з мінімізації негативних наслідків створення зони вільної торгівлі з ЄС для економіки України та про затвердження проекту капітального ремонту автомобільної дороги М-07 Київ-Ковель-Ягодин на ділянці км 30 + 600-км 64 + 000 в межах Київської обл.

Кабмін також розгляне проект указу Президента про затвердження Програми розвитку фондового ринку України на 2012 - 2014 рр.