ua en ru

Кабмін завтра розгляне питання припинення угоди з РФ щодо будівництва мосту через Керченську протоку

Кабінет міністрів України завтра, 1 жовтня 2014 р., на засіданні розгляне питання про припинення дії угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Російської Федерації про спільні дії з організації будівництва транспортного переходу через Керченську протоку.

Кабінет міністрів України завтра, 1 жовтня 2014 р., на засіданні розгляне питання про припинення дії угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Російської Федерації про спільні дії з організації будівництва транспортного переходу через Керченську протоку. Про це йдеться у порядку денному, який оприлюднено на офіційному сайті Кабміну.

Доповідатиме з цього питання міністр інфраструктури України Максим Бурбак.

Також міністри планують затвердити проект закону "Про внесення зміни до статті 21 закону України "Про державну таємницю", доповідати за яким буде голова Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації Володимир Звєрєв.

Крім того, Кабмін планує затвердити порядок виплати з державного бюджету компенсації середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, та фінансовий план ДП "Національна енергетична компанія "Укренерго" на 2014 р.

Також у порядку денному засідання уряду значаться питання проведення Міністерством охорони здоров'я у 2014 р. державних закупівель лікарських засобів, зокрема імунобіологічних препаратів (вакцин), і виробів медичного призначення та забезпечення ними закладів охорони здоров᾽я, а також питання про посилення соціального захисту малозабезпечених громадян, учасників антитерористичної операції та осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції.

Крім того міністри розглянуть деякі питання виконання інвестиційних програм у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення.

Нагадаємо, чергове засідання Кабінету міністрів України заплановано на завтра, 1 жовтня 2014 р., на 12:00.