ua en ru

Кабмін затвердив критерії для оцінки ризику від господарської діяльності у сфері безпеки на морському та річковому транспорті

Кабінет міністрів затвердив критерії для оцінки ризику від господарської діяльності у сфері безпеки на морському та річковому транспорті.

Кабінет міністрів затвердив критерії для оцінки ризику від господарської діяльності у сфері безпеки на морському та річковому транспорті. Відповідна постанова № 668 "Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері безпеки на морському та річковому транспорті та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною інспекцією з безпеки на морському та річковому транспорті" опубліковано на уряди.

"Затвердити критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері безпеки на морському та річковому транспорті та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною інспекцією з безпеки на морському та річковому транспорті, згідно з додатком", - йдеться в документі.

Зокрема, згідно з постановою, до критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері безпеки на морському та річковому транспорті, належать вид господарської діяльності; кількість осіб, які постійно або тимчасово перебувають на об'єкті морського або річкового транспорту; наявність порушень законодавства у сфері безпеки на морському та річковому транспорті.

Нагадаємо, вчора Кабінет міністрів перерозподілив 77 млн грн Міністерства фінансів України Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та 10 облдержадміністраціям.