ua en ru

Кабмін затвердив зміни до переліку об'єктів , що фінансуються у 2012 р. коштами держфонду регіонального розвитку

Кабінет міністрів України вніс зміни до переліку об'єктів і заходів, що фінансуються у 2012 р. за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Відповідне розпорядження, розроблене Міністерством економічного розвитку і торгівлі (Мінекономрозвитку), Кабмін прийняв 17 жовтня 2012 р., повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

Основною метою документа є забезпечення ефективного використання коштів державного бюджету за пропозиціями, наданими Волинською, Кіровоградською, Львівською, Харківською та Херсонською облдержадміністраціями.

Зокрема, розпорядженням буде затверджено перерозподіл коштів в межах передбаченого обсягу за об'єктами, що фінансуватимуться у 2012 р. за рахунок 70% коштів державного фонду регіонального розвитку, у Волинській та Харківській областях, а також внесення редакційних змін до назв об'єктів Кіровоградської, Львівської та Херсонської областей.

Реалізація нормативно-правового акта дозволить спрямувати кошти державного фонду регіонального розвитку на вирішення низки проблемних питань щодо соціально-економічного розвитку вказаних областей.

Читайте також: Уряд визначився з процедурою компенсації "Нафтогазу" різниці між цінами закупівлі та реалізації газу