ua en ru

Кабмін доручив Міноборони та "Укроборонпрому" відремонтувати військову техніку та передати її ЗСУ

Кабінет міністрів України доручив Міністерству оборони України та ДК "Укроборонпром" забезпечити проведення ремонту і модернізації озброєння та військової техніки та їх передачу Збройним силам України за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.

Кабінет міністрів України доручив Міністерству оборони України та ДК "Укроборонпром" забезпечити проведення ремонту і модернізації озброєння та військової техніки та їх передачу Збройним силам України за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 777-р від 27 серпня 2014 р.

"Міністерству оборони разом з державним концерном "Укроборонпром" вжити невідкладних заходів щодо забезпечення проведення ремонту і модернізації підприємствами Концерну озброєння та військової техніки, що належать Міністерству оборони і перебувають відповідно до укладених договорів на підприємствах Концерну, та їх передачу Збройним силам, іншим військовим формуванням з подальшою оплатою виконаних робіт за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету", - йдеться у документі.

Також уряд доручив Міністерству оборони, Міністерству внутрішніх справ невідкладно укласти договори на придбання озброєння та військової техніки, що необхідні для проведення антитерористичної операції і перебувають на підприємствах ДК "Укроборонпром", з подальшою оплатою відповідно до законодавства вартості таких озброєння та техніки.