ua en ru

Кабмін виключив Криворізький ГЗК з переліку підприємств, держпідтримка яким визначається у порядку використання коштів

Кабінет міністрів України звільнив Криворізький гірничо-збагачувального комбінату окислених руд з переліку підприємств, держпідтримка яким визначається в порядку використання бюджетних коштів. Про це йдеться в постанові Кабінету міністрів № 189 від 25 березня 2013 р. "Про внесення змін до порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення життєдіяльності Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд".

"Доповнити відповідний порядок словами: з урахуванням того, що до зазначеного підприємства не застосовуються вимоги абзацу 11 пункту 9 порядку складання, розгляду, затвердження та основних вимог до виконання кошторисів бюджетних установ, затвердженого постановою Кабінету міністрів № 228 (Критерії та умови відбору одержувача, якому надається державна підтримка, визначаються в порядку використання бюджетних коштів) - говориться в постанові.

Читайте також: Більше 75 млн грн бюджетних коштів для життєдіяльності Криворізького ГЗК використовувалися неефективно, - Рахункова палата.