ua en ru

К.Стогній: Авто "швидкої допомоги", що потрапило сьогодні у ДТП, не входило до президентського кортежу, а супроводжувало його.

Авто "швидкої допомоги", що потрапило сьогодні у ДТП у Києві на Харківській площі, не входило до президентського кортежу, а супроводжувало його. Про це повідомив РБК-Україна головний радник голови МВС України Костянтин Стогній.

За його словами, автомобіль "швидкої допомоги" марки Volkswagen рухався на відстані близько 800 -1000 м за президентським кортежем і не мав жодних переваг у дорожньому русі, на відміну від кортежу. К.Стогній зазначив, що авто "швидкої" супроводжує кортеж на випадок, якщо комусь із пасажирів кортежу стане зле. Він уточнив, що цей автомобіль швидкої допомоги належить державній медичній установі.

К.Стогній повідомив, що за фактом ДТП порушено кримінальну справу.

За словами очевидців, автомобіль "швидкої" щоденно супроводжує президентський кортеж на шляху від Межигір'я до Києва.

Нагадаємо, сьогодні деякі ЗМІ повідомили, що потрапив у ДТП автомобіль "швидкої" із номерами АА 0549 АА, який вірогідно значиться за клінікою Державного управління справами.

Повідомлялося, що у результаті ДТП загинули водій автомобіля, з якими зіткнулася "швидка", постраждали пасажир цього автомобіля та водій "швидкої".