ua en ru

Побиття народних депутатів в ВР України 16 грудня 2010 р. оцінено як нещасний випадок на підприємстві, не пов'язаний з виробництвом

Побиття народних депутатів в Верховній Раді (ВР) України 16 грудня 2010 р. оцінено як нещасний випадок на підприємстві, не пов'язаний з виробництвом. Про це на брифінгу у ВР України заявив народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Михайло Волинець, передає кореспондент РБК-Україна.
"У ВР України, 16 грудня, мене побив народний депутат від Партії регіонів Петро Цюрко. Мені сьогодні на руки видали акт розслідування цього нещасного випадку і в цьому акті написано, що особи, які побили мене не встановлені і що свідків побиття немає. Тобто, розслідування проводилось без моєї участі і крім того в акті сказано, що в першу чергу робота велась над кримінальною справою, яка порушена проти мене в Генпрокуратурі в зв'язку з перешкоджанням діяльності державних діячів...акт носить назву "Про нещасний випадок на підприємстві не пов'язаний з виробництвом", - відзначив М.Волинець.
При цьому він повідомив, що сьогодні офіційно звернеться до спікера ВР України Володимира Литвина. В зв'язку із з'ясуванням обставин, які зазначені в цьому акті, я також наполягатиму на виявленні чому замість лікарняних, які повинні були бути виплачені йому в зв'язку із місячним перебуванням у лікарні, йому нарахували зарплату: "Мені нарахували зарплату, однак мене не було на робочому місці протягом місяца і згідно закону, я повинен був отримати нараховані лікарняні".