ua en ru

Через складні метеоумови зірвано 22 рейси на 22 міжобласних автобусних маршрутах з автостанцій "Київпассервіс" і в Запорізькій обл.

Станом на ранок 1 лютого через складні погодні умови зірвано 22 рейси на 22 міжобласних автобусних маршрутах з автостанцій ДП "Київпассервіс", а також у Запорізькій області. Про це повідомляє прес-служба Міністерства транспорту та зв'язку.

За оперативними даними, станом на сьогоднішній ранок на території України у Житомирській, Вінницькій та західних областях випадає невеликий сніг. На решті території місцями дощі, у Луганській області - тумани.

Середня температура повітря становить -1 +2 градуси, у південних областях +1+5 градусів, у західних -1-4 градуси, у північних 0+3 градуси.

На перевальних ділянках доріг в Карпатах випадає сніг. Проїзд забезпечений.

На автомобільній дорозі М-05 Київ - Одеса йде дощ. Проїзд забезпечений.

Покриття на автодорогах державного значення в більшості областей - мокре. У Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській та Хмельницькій областях - місцями засніжене. Проїзд забезпечений.

У Сумській області з 20:00 31 січня на автомобільній дорозі Н-07 Київ - Суми - Юнаківка (виїзд із м. Суми в напрямку м. Київ) було тимчасово перекрито рух автотранспорту. Станом на 5:00 1 лютого рух відновлено для всіх видів транспорту.

Стан покриття автодоріг місцевого значення в більшості областей - місцями засніжений, у Миколаївській, Полтавській та Чернігівській областях - місцями сніговий накат, у Донецькій та Київській областях снігова каша.

Залишається ускладненим проїзд по автодорогах в Донецькій області до трьох населених пунктів.

В інших областях проїзд автошляхами забезпечений.