ua en ru

У Івано-Франківській області внаслідок ДТП постраждали 8 людей

У Івано-Франківській області внаслідок ДТП постраждали 8 людей Фото: аварія у Івано-Франківській області (if.npu.gov.ua)

Також загинула одна людина

У середу, 3 жовтня, в Івано-Франківській області у місті Долина зіткнулись автомобіль та рейсовий мікроавтобус, внаслідок чого загинула одна людина і 8 постраждали. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

У поліції зазначають, що аварія сталась близько 9 ранку. 37-річний мешканець району, керуючи автомобілем марки ВАЗ- 21015, рухаючись по вулиці Данила Галицького, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з рейсовим мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter.

У Івано-Франківській області внаслідок ДТП постраждали 8 людейФото: аварія у Івано-Франківській області

"Внаслідок ДТП водій автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події, шість пасажирів рейсового автобуса отримали численні травми та госпіталізовані. Пізніше до лікарні самостійно звернулися ще двоє учасників аварії", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, під Києвом на трасі Київ-Чоп 1 жовтня сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті ДТП одна людина загинула. Водій мікроавтобуса Mercedes на повному ходу врізався в задню частину легкового автомобіля Ford, який зупинився на нерегульованому пішохідному переході, пропускаючи пішохода.

Раніше повідомлялось,що на трасі Київ-Одеса 24 вересня близько 21:00 сталося ДТП, в результаті чого загинув школяр.