ua en ru

В Івано-Франківській області через отруєння газом госпіталізовано 8 осіб, з них 4 дітей

В Івано-Франківській області через отруєння газом госпіталізовано 8 осіб, з них 4 дітей Фото: "швидка допомога" (РБК-Україна)

Наразі причина отруєння вказаних осіб встановлюється

В Івано-Франківській області через отруєння газом госпіталізовано 8 осіб, з них четверо дітей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

"09.04.2018 р. о 20:20 в реанімаційне відділення в Галицької ЦРЛ з отруєнням невідомою речовиною (попередньо чадний газ) госпіталізовано вісім осіб, які проживають в м. Галич вул. Новгородська, (двохповерховий восьмиквартирний житловий будинок)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, серед потерпілих четверо дітей 2017, 2015, 2011 та 2004 років народження, а також дорослі 1992, 1966, 1986, 1989 років народження.

Наразі причина отруєння вказаних осіб встановлюється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Кіровоградській області три людини отруїлися чадним газом у житловому будинку. Як повідомлялося, в приватному житловому будинку у с. Приютівка, вул. Садова, ймовірно, від отруєння чадним газом два чоловіки загинули, ще одного - госпіталізовано.