ua en ru

В Івано-Франківській області автомобіль влетів у зупинку, є загиблі

В Івано-Франківській області автомобіль влетів у зупинку, є загиблі Фото: в Івано-Франківській області автомобіль влетів у зупинку

Одна з жінок, яка стояла на зупинці, померла в реанімації

У селі Черче Івано-Франківської області автомобіль влетів у зупинку, внаслідок чого загинула 1 людина та ще 4 травмовано. Про це повідомляє прес-служба Управління цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

"33-річний водій "Деу Сенс" порушив правила дорожнього руху і зіткнувся з автомобілем "Москвич-М4120". Його 49-річний водій рухався попереду "Деу" в попутному напрямку. В результаті зіткнення "Деу Сенс" винесло за межі проїжджої частини праворуч, де він врізався в автобусну зупинку", - йдеться в повідомленні.

В аварії постраждала пасажирка "Москвича" - 46-річна жителька Черче. У неї забій м'яких тканин правого плечового суглоба та забій м'яких тканин правої повіки. Жінці надали допомогу на місці ДТП, від подальшої госпіталізації вона відмовилася.

Крім того, одна з жінок, яка стояла на зупинці, померла в реанімації. Їй було 78 років. Ще у однієї жінки діагностовано закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, травми лівого кульшового суглоба.

Повідомляється, що ще дві потерпілі відмовились від госпіталізації після наданої їм першої медичної допомоги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що близько метро "Лівобережна" сталася бійка між водієм на BMW, який нібито зробив наїзд на пішохода, і очевидцями інциденту. На місце події приїхала патрульна поліція.