ua en ru

В Івано-Франківській області автомобіль начальника поліції на смерть збив велосипедиста

В Івано-Франківській області автомобіль начальника поліції на смерть збив велосипедиста Іллюстративне фото (РБК-Україна)

Розслідування проводить прокуратура області

У Івано-Франківській області у смт. Перегінськ у четвер, 20 вересня, службовий автомобіль начальника прикарпатської поліції під керуванням поліцейського водія збив на смерть велисопедиста, який перетинав проїзну частину дороги. Начальник обласної поліції перебував у автомобілі в якості пасажира, повідомляють у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

У поліції зазначають, що за цим фактом розпочато досудове розслідування та перевірка. Водія відсторонено від виконання службових обов'язків. Розслідування проводить прокуратура області.

"За дорученням Голови Нацполіції на місце події направлено керівника Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України для повного та об'єктивного проведення перевірки", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Запорізькій області зіткнулися легковий автомобіль та мікроавтобус, загинули 4 людини.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що вчора у Києві сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю 5 автомобілів, в результаті чого постраждав один з водіїв.