ua en ru

В Івано-Франківській обл. п'яний клієнт напав з ножем на співробітника банку

В Івано-Франківській обл. п'яний клієнт напав з ножем на співробітника банку Фото: у відділенні Приватбанку клієнт напав з ножем на співробітника

Начальник відділення банку зумів вибити ніж у нападника і скрутив його до прибуття міліції

У місті Косів Івано-Франківської області вчора, 9 липня, чоловік поранив ножем співробітника банку за те, що той відмовився обслуговувати клієнта, який перебував у нетверезому стані. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Приватбанку, у відділенні якого стався цей випадок.

"9 липня вже в кінці робочого дня у відділення "Приватбанку" в місті Косів (Івано-Франківська обл.) зайшов чоловік, явно перебував у нетверезому стані, і зажадав оформити йому кредитний ліміт на картку. З урахуванням неадекватної поведінки і стану клієнта персонал банку запропонував йому звернутися наступного дня вже в тверезому вигляді. У відповідь на справедливі зауваження співробітників банку неадекватний клієнт дістав ніж та наніс удар в область грудної клітини заступнику керівника відділення Андрію Кицкаю", - йдеться в повідомленні.

Керуючий відділенням Ярослав Крицкалюк зміг вибити ніж у нападника, скрутити його і затримати до прибуття міліції.

Затриманим виявився 54-річний місцевий житель Іван Крамар, який був переданий міліції.

Потерпілий співробітник банку з пораненням грудної клітини і значною крововтратою був госпіталізований в районну лікарню, зараз стан здоров'я працівника задовільний.

Нагадаємо, напередодні в Києві чоловік відкрив стрілянину з-за зауваження про неправильну парковку.