ua en ru

В Івано-Франківську сталася масова бійка зі стріляниною

В Івано-Франківську сталася масова бійка зі стріляниною Фото: поліція розбороняла порушників із застосуванням табельної зброї

В результаті інциденту постраждав поліцейський

В Івано-Франківську вранці 16 жовтня 2016 року біля одного з нічних клубів сталася масова бійка, поліцейським довелося застосувати зброю. Про це йдеться в повідомленні місцевої патрульної поліції в Facebook.

Повідомляється, що близько 04:00 біля одного з нічних клубів сталася масова бійка, а порушники не реагували на зауваження патрульної поліції.

"Під час конфлікту один з порушників кілька разів ударив патрульного в обличчя. Тоді патрульний застосував спецзасіб - газовий балончик "Терен 4М", але і на це чоловік не відреагував. З метою припинення правопорушення інспектор патрульної поліції оголив табельну вогнепальну зброю і зробив один постріл вгору", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що в результаті інциденту поліція затримала трьох чоловіків. Постраждалого патрульного госпіталізували. Згідно з попереднім діагнозом, у нього закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та перелом кісток носа.

В Івано-Франківську патрульний використав зброю, щоб припинити правопорушення 16 жовтня близько 4-ї години ранку біля н...

Опубліковано Патрульна поліція Івано-Франківська 15 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Івано-Франківській області школяр напав з ножем на вчительку.