ua en ru

Як використовувати прогнозування під час торгівлі на ринку Форекс

Як використовувати прогнозування під час торгівлі на ринку Форекс

Використовуючи різні методи аналізу, трейдери прогнозують подальшу поведінку ринку і передбачувану картину по вартості певної валюти.

Передбачувані дані відображаються на графіку цін або в торговому щоденнику, щоб в подальшому опинитися в потрібний момент під рукою.

Навіщо потрібен прогноз

Правильно розрахований і підготовлений відповідним чином прогноз при грамотному його застосування дозволяє отримувати гідний дохід. Тому час, витрачений на вивчення і практику прогнозування, точно не виявиться марним. Професійні торговці всіма силами прагнуть відкрити операцію в точці, максимально наближеної до розрахунковими даними, отриманими в результаті складання прогнозу.

Трейдеру варто продовжити застосування обраних методів торгівлі dax 30, якщо розрахункові дані співпали з реальним рухом ціни. На практиці досить підтвердження першої точки з розрахункових, щоб спрогнозувати істотне ринкове рух. Про це говорили і такі відомі трейдери, як Лівермор і Ганн, практичний досвід яких викликає справжнє потрясіння у початківців гравців на міжнародному валютному ринку Форекс.

Прийоми прогнозування

Втім, часто трапляється, що прогнози трейдерів обертаються проти них і в процесі торгівлі гравець просто не може адекватно оцінити ситуацію, щоб перейти з прогнозування стану в стан торгівлі. В результаті гравця чекають різні пастки, що знижують прибутковість або зовсім змушують терпіти збитки.

Причин збитків може бути кілька:

  • Початківці гравці часто керуються лише прогнозними даними, забуваючи про ринкову дійсність.
  • У разі неспівпадання дійсності з прогнозом трейдер втрачається і упускає момент, коли можна укласти угоду у зворотному напрямку і тим самим відіграти втрачені позиції. Тому не варто сліпо вірити своїм і вже тим більше чужим прогнозами, оскільки в цьому випадку можна понести істотні втрати.
  • Багато гравців правильно складають прогноз, але зайва обережність змушує їх іноді думати, що ринок повинен змінити свій напрямок. І якщо цього не відбувається, депозит, знову ж таки, починає скорочуватися.

Якщо ви маєте намір добитися високих результатів в процесі прогнозування на ринку Форекс і cfd handelen, варто враховувати, що ніхто не здатний домогтися 100% результату, тому, навіть якщо ваш прогноз виявився недостовірним, просто прийміть цей факт до відома і продовжуйте рухатися наміченим курсом, якщо він, звичайно, не веде до очевидних збитків.

Для того, щоб знайти достатньо навичок у прогнозуванні та отримати відповідний дохід, ви повинні не тільки працювати в теоретичній області, залишаючи свої думки на папері, але ще і діяти практично, вибираючи для торгівлі демонстраційний або реальний рахунок.