ua en ru

Іспанія випередила Італію за числом заражень, за добу ще більше 900 померлих

Іспанія випередила Італію за числом заражень, за добу ще більше 900 померлих Ілюстративне фото (УНІАН)

Число померлих від коронавірусу в Іспанії досягло майже 11 тисяч

З початку пандемії коронавірусу Іспанія вперше випередила Італію за кількістю заражених. Про це повідомляє іспанський мовник RTVE.

Повідомляється, що за минулу добу число заражених до 117 710, що на 7 500 випадків більше ніж вчора. В Італії було зареєстровано 115 242 випадки.

За даними Міністерства охорони здоров'я Іспанії, тільки за останню добу померли 932 людини. Всього число жертв COVID-19 у країні досягло майже 11 тисяч. З початку епідемії одужали і виписані з лікарень понад 30 тисяч осіб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Німеччині з початку пандемії померли більше тисячі осіб. Крім того, Німеччина випередила Китай за кількістю випадків коронавірусу і тепер займає четверте місце в світі. Більше заражених лише в Іспанії, Італії і США. Всього у світі зафіксовано більш мільйона заражених.

У зв'язку з важкою ситуацією Європейський союз розглядає продовження терміну закриття кордонів. Зокрема, голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн повідомила про переговори між країнами-учасницями ЄС про те, як діяти після Пасхи.