ua en ru

В Іраку десятки людей загинули внаслідок теракту

В Іраку десятки людей загинули внаслідок теракту Фото: теракт в Іраку забрав життя щонайменше 47 осіб

Внаслідок вибуху загинули не менш як 47 людей, із них 39 цивільних, до 65 поранені

В Іраку десятки людей загинули і ще більше поранені внаслідок вибуху замінованого авта з водієм-смертником на багатолюдному контрольно-пропускному пункті біля міста Аль-Хілла на південь від столиці Багдада. Про це передає Радіо Свобода.

Як повідомляється, внаслідок вибуху загинули не менш як 47 людей, із них 39 цивільних, до 65 поранені, також знищені чи пошкоджені майже 50 авто. Крім того, зруйнований сам блокпост, значно потерпіли сусідні будівлі.

Інші джерела говорять про принаймні 52 загиблих і не менш як 67 поранених. Іще інші дані - 60 загиблих і понад 70 поранених. Остаточної цифри на цей час іще немає.

За словами місцевих посадовців, це був наразі найкривавіший теракт у провінції Бабіль (Вавилон), центром якої є Аль-Хілла.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сирійські повстанці взяли під контроль перехід на кордоні з Іраком після того, як міжнародна коаліція на чолі зі Сполученими Штатами Америки (США) авіаударами відтіснила терористів "Ісламської держави" (ІДІЛ) від сирійського кордону.