ua en ru

Інноваційний кросовер Kia Sportage став найпопулярнішим автомобілем червня в Україні!

Згідно з даними Асоціації автовиробників України «УкрАвтопром» кросовер Kia Sportage продемонстрував відмінний результат, ставши найпопулярнішим автомобілем в Україні за результатами червня, в той час як бренд Kia увійшов у п'ятірку лідерів.

111

Перший літній місяць став справжнім бенефісом кросовера Kia Sportage, який за результатами продажів в червні не тільки став лідером в класі SUV в Україні, але і самою популярною моделлю на ринку (за даними «УкрАвтопром»)! Досить успішним червень став і для бренду в цілому, адже Kia увійшов до п'ятірки лідерів, збільшивши продажі на 8% порівняно з травнем 2016 і на 138% порівняно з червнем минулого року.

Повернення Sportage на лідерські позиції було цілком очікуваним, адже автомобіль має насичену історію успіху на українському ринку. Так, з моменту початку роботи дистриб'юторської компанії «Фалькон-АВТО» в 2009 році понад 11 000 Kia Sportage знайшли своїх власників в Україні. У 2012-2013 роках Sportage був найпопулярнішим SUV на нашому ринку, а наступні два роки стабільно входив до трійки бестселерів в цьому класі.

Нагадаємо, що офіційний дебют Kia Sportage нового покоління в Україні відбувся на початку лютого поточного року. Кросовер відразу ж почав завойовувати серця українських автомобілістів, адже вся перша поставка була придбана за попередніми замовленнями, а в кінці лютого і зовсім виник дефіцит окремих модифікацій, пов'язаний з надзвичайним попитом на новинку.

Ключем до успіху нового Kia Sportage стало вдале поєднання сміливого, навіть в чомусь авангардного дизайну, високого рівня безпеки, насиченою комплектації, багатого вибору силових агрегатів і конкурентної ціни.

На сьогодні Kia Sportage 4 покоління пропонується з п'ятьма бензиновими і дизельними двигунами і трьома типами КПП. Початковим мотором в сімействі дизельних двигунів є 115-сильна (280 Нм) силова установка з робочим об'ємом 1,7 літра, яка агрегатується 6-ступінчастою механічною КПП. Дволітровий турбодизель навпаки є найпотужнішим в лінійці - він видає 185 к. с., 400 Нм крутного моменту і працює в парі з 6-ступінчастим «автоматом». Що ж стосується бензинових двигунів, то базовим є атмосферне 1,6-літровий мотор (132 к.с. і 160 Нм), який, як і дизель, агрегатується виключно механічною коробкою передач. На щабель вище коштує 155-сильний дволітровий двигун, який працює в парі з классическойавтоматической КПП. Найбільш вибуховий характер має новий турбомотор, який видає 177 л. с. і агрегатується інноваційної роботизованою коробкою передач DCT із двома зчепленнями, що не вимагає обслуговування протягом усього терміну експлуатації.

222

Кузов нового Kia Sportage виконаний з широким використанням високоміцних сталей, що дозволило збільшити його жорсткість, поліпшити керованість і забезпечити високий рівень безпеки. Автомобіль отримав найвищі оцінки від EuroNCAP, так і північноамериканського IIHS.

В Україні кросовер представлений в чотирьох комплектаціях, причому оснащення навіть початкової версії Comfort вражає: 6 подушок безпеки, системи ABS (антиблокуюча система), ESC (електронна система стабілізації), VSM (система динамічної стабілізації при управлінні) системи DBC/HAC (допомога при русі з гори/в гору) дискові гальма 4-х коліс; активні підголівники передніх та задніх сидінь; круїз-контроль; система автоматичного вмикання головного світла; 16-дюймові легкосплавні диски; система контролю тиску повітря в шинах, дзеркала заднього виду з електричним регулюванням і складанням і багато іншого! У холодну пору року важко переоцінити наявність пакету «Теплих опцій», що включає підігрів передніх і задніх сидінь, обігрів керма і зони склоочищувачів на вітровому склі.

Ціни на Kia Sportage нового покоління варіюються в діапазоні 510 120 - 875 160 грн.* в залежності від комплектації. Детальніше про ціни і комплектаціях читайте за посиланням: http://kia.ua/dir/sportage_new.

* Ціни на автомобіль Kia Sportage вказані з урахуванням ПДВ станом на 05.07.2016. Продавець залишає за собою право змінювати ціни.

Довідка

На даний момент модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 12 моделей - Carens, Quoris, Cerato, сee'd, cee'd Sportswagon, pro_cee'd, Optima, Picanto, Rio(седан і хетчбек), Sorento, Soul, Sportage.
_________________
Офіційний дистриб'ютор автомобілів КІА - компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» - заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа «ФАЛЬКОН-АВТО» в Україні складається з 50 автосалонів.

Веб-сайт - www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Веб-сайт - www.kia.com