ua en ru

В Індії педофіл зізнався у зґвалтуванні близько 500 дітей за останні 12 років

В Індії педофіл зізнався у зґвалтуванні близько 500 дітей за останні 12 років Фото: жертвами педофіла стали півтисячі дітей

Житель Делі здійснював напади на неповнолітніх дівчаток, що йдуть додому зі школи

Поліція індійського міста Делі затримала 38-річного кравця Суніла Растогі, який зізнався в близько 500 випадках зґвалтування дітей за 12-річний період. Про це повідомляє The Times of India.

За словами слідчих, маніяк-педофіл полював на жертв, заманюючи обіцянками подарувати новий одяг. Після чергового нападу на двох школярок у віці 9 і 10 років Растогі був заарештований. Під час допиту педофіл зізнався, що здійснював насильницькі дії сексуального характеру відносно неповнолітніх, починаючи з 2004 року. Тоді сім'я Растогі була змушена покинути район Маюр Віхар в Делі після його спроби зґвалтування сусідської дівчинки.

У поліції зазначають, що більше десяти років тому в індійському штаті Уттаракханд Суніла Растогі був заарештований за напад на школярку, після чого провів за гратами 6 місяців. У своєму визнанні серійний злочинець заявив, що всього зробив 2500 тисячі спроб нападу на неповнолітніх.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в період новорічних свят в Україні було скоєно 51 вбивство та 15 зґвалтувань.