ua en ru

В Єрусалимі стався теракт у трамваї, є жертви

В Єрусалимі стався теракт у трамваї, є жертви Фото: теракт в Єрусалимі

Поранена під час теракту в Єрусалимі жінка померла в лікарні

В столиці Ізраїлю Єрусалиму озброєний ножем терорист напав на туристку з Великобританії і смертельно поранив. Про це повідомляє 9 канал.

"Згідно з попередньою інформацією це сталося о 12:50 в одному з вагонів єрусалимського трамваю недалеко від Старого міста. 57-річний Джаміль Тамімі з єрусалимського кварталу Рас аль-Амуд завдав кілька ножових поранень 23-річній студентці з Великобританії. Дівчина померла в лікарні", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією, під час екстреного гальмування трамваю були легко травмовані вагітна жінка приблизно 30 років і 50-річний чоловік. Нападник заарештований і в даний момент допитується поліцією.

altaltaltaltaltalt

Фото: теракт в Єрусалимі

Терорист раніше був засуджений за сімейне насильство і розбещення доньки. Пізніше, перебуваючи в лікарні, він проковтнув бритву, намагаючись покінчити з собою. Був визнаний неосудним, тим не менш поліція називає інцидент терактом. Після інциденту рух по трамвайних коліях у Єрусалимі було зупинено.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція Туреччини затримала трьох підозрюваних в організації теракту і зв'язках з організацією "Ісламська держава", а також двох бойовиків ІДІЛ.