ua en ru

IBM прогнозує збільшення прибутку на 8% в II кварталі 2013 р

Компанія IBM оголосила про прогнозоване зростання прибутку на 8% в II кварталі 2013 р. Про це повідомляє телеканал "Росія 24".

Таку інформацію повідомив фінансовий директор IBM Марк Лоурідж в ході виступу на конференції Barclays Global Technology, Media and Telecommunications Conference в Нью-Йорку, пише інформаційне агентство Bloomberg.

Лоурідж заявив, що прибуток компанії за винятком деяких пунктів складе 3,79 дол в розрахунку ціни на акцію, у той час як роком раніше цей показник відзначався на рівні 3,51 дол Згідно з опитуваннями Bloomberg приблизно такі оцінки давали і аналітики.

Повідомляється також, що фінансовий директор IBM очікує збільшення темпів зростання доходів у другій половині 2013 р. Лоурідж стверджує, що в IV кварталі показники доходів компанії будуть вимірюватися двозначними показниками.

У IBM недавно повідомили і про те, що до 2015 р. прогнозується прибуток на акцію у розмірі 20 дол проти 15,25 дол., отриманих в 2012 р. Крім цього компанія планує витратити 50 млрд дол на зворотний викуп акцій і ще 20 млрд дол. на виплату дивідендів у найближчі роки, що, безсумнівно, підвищило оптимізм інвесторів щодо IBM.

Читайте також: Чистий прибуток IBM в I кварталі знизився на 1%