ua en ru

І.Попов: Подальше голосування сьогодні покаже, чи сформувалася у ВР нова більшість.

Подальше голосування сьогодні покаже, чи сформувалася у Верховній Раді нова більшість. Про це заявив журналістам, коментуючи сьогоднішнє голосування парламенту за відставку міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка, заступник глави секретаріату Президента України, постійний представник Президента у ВР Ігор Попов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогоднішнє подальше голосування покаже, що якщо цей же склад буде голосувати, скажімо, за законопроект Лавриновича (внесення змін до закону про вибори Президента) і голосуватиме проти законопроекту Валерія Писаренка (внесення змін до закону про вибори) і проти створення ТСК по Межигір'ю, то це, звичайно, великий індикатор того, що нардепи об'єднуються навколо однієї цілі", - сказав він.

Нагадаємо, за проект постанови №6003 "Про звільнення міністра внутрішніх справ України Луценко Ю.В.", внесений на розгляд ВР першим віце-спікером, депутатом від Партії регіонів Олександром Лавриновичем, проголосував 231 депутат: Партія регіонів - 171, БЮТ - 1, НУ-НС - 11, Компартія України - 27, Блок Литвина - 19, позафракційні - 2.