ua en ru

І.Кириленко, А.Шкіль і О.Ляшко направились до В.Литвина для узгодження питань по парламентських комітетах, - А.Кожем'якін.

Голова фракції БЮТ Іван Киріленко із нардепами від БЮТ Андрієм Шкілем і Олегом Ляшком попрямували до спікера парламенту Володимира Литвина для остаточного узгодження питань щодо парламентських комітетів. Про це РБК-Україна заявив заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем'якін.

"Ми провели групу депутатів на чолі з Кириленком, щоб все-таки ще раз спробувати вирішити це питання за час, що залишився, до початку пленарного засідання. Якщо ми отримаємо відповідь, то візьмемо ще раз перерву, і діятимемо згідно тієї ситуації, яка буде, аж до блокування. Для того, щоб наполягати на своїх вимогах з нашими опонентами, треба діяти їх же зброєю", - підкреслив А.Кожем'якин.
Слід зазначити, що в засіданні фракції взяли участь 73 нардепи України.

Нагадаємо, раніше сьогодні Фракція Блоку Юлії Тимошенко ухвалила рішення відкликати всіх своїх голів, перших заступників голів і секретарів парламентських комітетів. Про це в ході пленарного засідання заявив голова фракції Іван Кириленко. За його словами, це робиться для того, щоб "повністю розблоковувати процес переформатування розподілу комітетів".