ua en ru

В.о. мера Миколаєва Гранатуров вважає свідченням брудної передвиборної кампанії отримання посилки з муляжем гранати

В.о. мера Миколаєва, кандидат в мери Миколаєва Юрій Гранатуров вважає свідченням брудної передвиборної кампанії отримання посилки з муляжем гранати

В.о. мера Миколаєва, кандидат в мери Миколаєва Юрій Гранатуров вважає свідченням брудної передвиборної кампанії отримання посилки з муляжем гранати. Про це Гранатуров заявив РБК-Україна.

"20 травня до нас в канцелярію міськвиконкому Миколаєва прийшла посилка з Одеси під виглядом книг. Вона була доставлена в мою приймальню. Я був на виїзді в місті, враховуючи, що у нас сьогодні дуже важливий день, пройде виїзне засідання Кабміну, а також національний круглий стіл. Тому необхідно було забезпечити в місті всі підготовчі для цих заходів роботи. В результаті мої помічники при спробі надрукувати посилку, викликали співробітників відповідних правоохоронних органів, оскільки з коробки, запечатаної в целофан, виходив характерний неприємний запах", - повідомив в.о. мера Миколаєва.

Він додав, що співробітники органів при розтині виявили всередині посилки голову кози.

"Спочатку були припущення, що це голова вбитої собаки... Голова кози була просочена оцтом. З неї стирчав запал гранати. Після того, як граната була вивезена на полігон, щоб запобігти можливий вибух, виявилася, що це муляж. Але запал гранати був бойовим", - зазначив він.

Кандидат в мери Миколаєва упевнений, що цей інцидент - приклад брудної і чорної передвиборної кампанії.