ua en ru

В ході масової бійки зі стріляниною на кладовищі в Москві загинули дві людини

В ході масової бійки зі стріляниною на кладовищі в Москві загинули дві людини Фото: в ході масової бійки зі стріляниною на кладовищі в Москві загинули дві людини

За попередніми даними, серед загиблих - співробітник поліції

В ході масової бійки зі стріляниною на Хованському кладовищі в Москві (Російська Федерація) загинули дві людини. Про це повідомив представник московського главку СКР Олександр Нікітін, повідомляє "Інтерфакс".

Згідно з повідомленням, між групами нелегальних мігрантів з Центральної Азії виник конфлікт через підряди на роботу, співробітники поліції стріляли в повітря, щоб припинити масову бійку.


Як повідомляється, за фактом перестрілки і загибелі двох людей на Хованському кладовищі в Москві порушено кримінальну справу про вбивство.

"За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею 105 КК РФ (вбивство). На місці працює об'єднана слідчо-оперативна група у складі співробітників СКР і МВС", - сказав він.

Крім того, джерело агентства в екстрених службах Москви повідомило, що за попередніми даними, серед загиблих - співробітник поліції. Також повідомляється, що в ході бійки ще 13 осыб постраждали.

Як повідомляється, в масовій бійці зі стріляниною беруть участь близько 400 осіб.

Територія Хованського цвинтаря оточена, проводяться затримання. На місце події стягнуті резерви московської поліції.